ZomerZingKamp 2017

Zondag 20 tot woensdag 23 augustus 2017 (in de laatste week van de schoolvakanties)

Voor de negende keer gaat Koorplein Noord-Brabant koordagen aanbieden aan leden van kinder- en jeugdkoren. Er is steeds animo voor en de sfeer is altijd prima. De kinderen en jongeren genieten er van. Het zingen staat natuurlijk centraal, maar er zijn ook veel momenten van ontspanning.

De plaats is: De Nieuwe Erf / Het Dorpsplein te Diessen.
Diessen ligt midden in Brabant, vlak bij Hilvarenbeek, ten zuiden van Tilburg. Een prachtige plaats, met mooie ruimten, midden in de natuur.

De aankomst gaat in twee groepen:
* Voor de deelnemers vanaf groep acht basisschool en van het voortgezet onderwijs: zondag 20 aug 13.00 uur. Deze deelnemers zijn er drie nachten, en studeren enkele liederen méér in dan de jongere deelnemers.
* Aankomst jongere deelnemers: maandag 21 augustus 13.00 uur. Deze kinderen zijn er twee nachten (zoals voorheen). De Slotuitvoering is woensdag 23 aug 19.00 uur.
De bijdrage van de deelnemers is: twee nachten € 85,00, drie nachten € 95,00.

In de leiding van de zang is een wisseling gekomen, omdat Peggy met haar gezondheid kampt. Harrie Spronken blijft de dirigent van de jongste groep, in de plaats van Peggy Hegeman komt waarschijnlijk Sylvia van der Vinne. Sylvia is dirigent van het Jeugdkoor Senta uit Rossum-Zaltbommel; zie de website www.koorschoolsenta.nl.

Opgave: aanmelden is reeds mogelijk: h.muskens@hetnet.nl of 06-20236732. Er komen nog berichten over.