Regio bijeenkomsten 2 & 5 oktober 2019

Beste dirigenten en bestuursleden van kinder-, jeugd- en jongerenkoren,  intermediairs, icc-docenten van basisscholen,

Koorplein nodigt je van harte uit voor één van de twee regionale bijeenkomsten:

–           De bijeenkomst voor Regio Midden en Regio West is op woensdag 2 oktober van 19.00 – 21.30 uur | Nieuwe Veste, Molenstraat 6 in Breda.

–           De bijeenkomst voor Regio Noord-Oost en Regio Zuid-Oost is op zaterdag 5 oktober van 10.00 – 12.30 uur | Infocentrum Koorplein, Abdij van Berne, Abdijstraat 49, Heeswijk.

Stichting Koorplein Noord-Brabant heeft sinds kort een grotendeels nieuw bestuur. Na het afscheid van secretaris Harrie Muskens willen wij reflecteren op de rol die Stichting Koorplein nu speelt en de rol die wij zouden kunnen gaan spelen. Wij streven er naar een organisatie te vormen die toekomst bestendig is en die aan het ondersteunen van kinder- en jeugdkoren en kinderkoorzang een relevante bijdrage levert, waarbij  het bevorderen van de kwaliteit van kinderkoorzang speerpunt is. Onze prioriteit, om een verbindende factor te zijn en samen te werken met organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben, verandert niet.

Tijdens de regiobijeenkomsten zal het nieuwe bestuur zich voorstellen, zullen we onze plannen voor de komende jaren uit de doeken doen en willen we inventariseren hoe wij jullie en jullie organisatie het beste kunnen ondersteunen.

Het programma:

  • Welkom en het voorstellen van de nieuwe bestuurssamenstelling en medewerkers Koorplein.
  • Het toelichten van de nieuwe visie en toekomstplannen Koorplein NB, presentatie globaal jaarprogramma met vaste activiteiten.
  • Mini Workshop onder professionele begeleiding

PAUZE

  • GEZOCHT!! Regio-ambassadeur
  • Succesvolle projecten uit de regio voor kinderkoren
  • Informeel kennismaken, uitwisselen ideeën en knelpunten

AFSLUITING

Er zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Graag uiterlijk 30 september aanmelden via:

Voor meer informatie mail naar info@koorplein.nl, of bel 06-25002603 Edith Haverkamp / 06-40268554 Tabu Elstgeest.

Regio’s Midden en West zijn plaatsen in de gemeenten Altena, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Haaren, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Vught, Waalwijk; en alle plaatsen westelijk daarvan en in de provincie Zeeland.

Regio’s Noord-Oost en Zuid-oost zijn plaatsen in de gemeenten Asten, Bergeijk, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxtel, Boxmeer, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Grave. Haaren, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill en St. Hubert, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Reusel-De Mierden, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre; en enige plaatsen in de provincie Gelderland en Limburg.