KBZON | Zing een serenade met je koor

En steek een hart onder de riem van een persoon of organisatie!

In deze rare tijd, waarin live samen zingen en optreden niet kan, missen veel koren een stip op de horizon. En juist nú kan samen toewerken naar een teamprestatie waar je trots op kunt zijn, ontzettend belangrijk zijn om je koor overeind te houden! Daar komt bij dat zingen een positieve uitwerking heeft op je mentale en fysieke gezondheid: het is goed voor je lijf, het ontspant en maakt je vrolijk. Daarom wil KBZON zo veel mogelijk mensen (weer) aan het zingen krijgen. En als dat nog niet live kan, dan maar online!

Maar er is meer… juist in deze tijd zijn veel mensen eenzaam, maken zich zorgen, of hebben stress en verdriet. KBZON nodigt jouw koor daarom uit om deze mensen een hart onder de riem steken, door speciaal voor hen een lied te zingen! Hoe dat in zijn werk gaat en wat het jouw koor oplevert, lees je op deze pagina.

Enthousiast, maar weet je niet hoe je dit met je koor voor elkaar kunt krijgen? Aanstaande woensdagavond 14 april organiseert KBZON om 19:30u een (gratis) inspiratiesessie voor deze ‘Serenade’.

Aanmelden om mee te doen aan de Serenade zelf kan t/m vrijdag 23 april.