Brabant Luidkeels 2021 | zaterdag 6 & zondag 7 maart

Jeugdzangersdag zaterdag 6 maart 2021

Op 6 en 7 maart 2021 organiseert het samenwerkingsverband Korenveld, waar Stichting Koorplein onderdeel van uit maakt, wederom provinciale zangersdagen onder de naam Brabant Luidkeels. Twee dagen vol zang en informatie voor koren en individuele koorzangers van alle leeftijden en niveaus!

Zing je in een kinder- jeugd- of jongerenkoor en wil je luidkeels meezingen met ‘Zingen in Brabant? Schrijf je dan in voor ‘Brabant Luidkeels’ op zaterdag 6 maart 2021!

Doe mee aan een muzikale dag waarop je 4 workshops gaat volgen met een spetterende einduitvoering. Ga aan de slag met improvisatie tijdens muzikale spelvormen zoals ‘circle-songs’, zingen en beweging, spelenderwijs met je stem bezig zijn én een workshop bodypercussie. Brabant Luidkeels is voor iedereen die graag zingt of dat nu in eentje onder douche is, met je beste maatje of in een geweldig koor. Schrijf je in via de inschrijfformulieren op onze contactpagina: individueel of gezellig met je hele koor!

Deelname voor jeugd is gratis dus pak je kans! En schrijf je op tijd in, want er is vanwege de covid-richtlijnen slechts plaats voor vier groepen van dertig kinderen.

Stichting Koorplein nodigt jou en/of jouw koor van harte uit voor deze geweldige dag vol zang. We zingen die dag in ‘het koekgebouw’, ‘de apothekerszaal’ of in het kleine theater op de Noordkade in Veghel. Neem alvast een kijkje op www.noordkade-veghel.nl Inschrijven kan tot en met 31 januari 2021. Je ontvangt in februari 2021 aanvullende informatie, over onder andere de dagindeling van de workshops en mogelijkheden van de op dat moment geldende regels rondom corona.

Voor de oudere jeugd rondom de leeftijd van 18 jaar en voor jongvolwassenen, zullen ook de workshops voor volwassenen aanspreken. Kijk voor het online programma en inschrijving voor de zaterdag en zondag op de website van Brabant Luidkeels en laat je muzikaal uitdagen! Deelname aan de workshops voor volwassen, bedragen € 5,-per workshop.