Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SingSting 2016

augustus 28 - augustus 31, 2016
zondag
13:00 - 17:00
De Nieuwe Erf Westerwijk 6
Diessen,

Duizend en één nacht ….

Ga mee met Toontje Hoger naar De Nieuwe Erf / Het Dorpsplein in Diessen, om drie of vier dagen lekker te zingen! Toontje komt er elk jaar, want het verveelt hem nooit. De zangcoaches weten hoe ze je kunnen laten genieten van je eigen stem en het samen zingen met anderen en dat vindt Toontje FANTASTISCH! En hij niet alleen. Enthousiaste deelnemers vroegen om het Zomerkamp te verlengen. Er zijn nu twee mogelijkheden!

st2016-1 st2016-2

11+

Als je 11 jaar bent of ouder dan begint jouw groep op zondag 28 augustus om 13.00 uur. Jullie verblijven drie nachten. Nu is het mogelijk om, naast het gezamenlijk repertoire, ook liederen in te studeren die speciaal voor jullie groep gekozen zijn. De deelnemersprijs is 95 euro.
De deelnemersprijs is 85 euro (hetzelfde als vorig jaar).

7-10

De kinderen die jonger zijn, van zeven tot en met tien jaar, komen maandag 29 augustus om 13.00 uur en blijven twee nachten.
De deelnemersprijs is 85 euro (hetzelfde als vorig jaar).

Zingen staat natuurlijk voorop, maar er is volop afwisseling. Het Dorpsplein heeft veel gezellige plekjes om muziek te maken of om lekker te kletsen. Het ligt in de natuur, er is voldoende ruimte om te spelen.
Het eten en slapen wordt goed verzorgd.
Heb je nog vriendjes en vriendinnetjes, neefjes en nichtjes, buren of bekenden die ook van zingen houden? Dan zou Toontje het heel erg fijn vinden als je hen deze uitnodiging laat zien!

Op dinsdagavond is er de talentenavond, het moment om jezelf (alleen of met anderen) te laten zien en te laten horen met een optreden! En voordat je afscheid neemt laat je samen, met alle andere zangers en zangeressen, in een concertje horen aan je familie, vrienden, vriendinnen, kennissen, wat het resultaat is van deze SingSting dagen!

Toontje Hoger 2016 vindt plaats van zondag 28 augustus t/m woensdag 31 augustus in Het Dorpsplein te Diessen. Diessen ligt in het hart van de provincie Noord-Brabant, vlak bij Hilvarenbeek en de Beekse Bergen.

Aanmelden of meer informatie?
Neem dan contact op met Harrie Muskens, contactpersoon Koorplein.
h.muskens@hetnet.nl, 0162-512760 / 06-20236732

SingSting 2016 is een project van Toontje Hoger en Stichting Koorplein Noord-Brabant.

Description

Duizend en één nacht …. Ga mee met Toontje Hoger naar De Nieuwe Erf / Het Dorpsplein in Diessen, om drie of vier dagen lekker te zingen! Toontje komt er elk jaar, want het verveelt hem nooit. De zangcoaches weten hoe ze je kunnen laten genieten van je eigen stem en het samen zingen met […]

Details

Start:
28 augustus 2016/ 13:00
Einde:
31 augustus 2016/ 17:00

Locatie

De Nieuwe Erf
Westerwijk 6
Diessen,
+ Google Maps