Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Regiobijeenkomst Regio Midden en Regio West

oktober 2, 2019
woensdag
19:00 - 21:30
De Nieuwe Veste Molenstraat 6
Breda,

Stichting Koorplein Noord-Brabant heeft sinds kort een grotendeels nieuw bestuur. Na het afscheid van secretaris Harrie Muskens willen wij reflecteren op de rol die Stichting Koorplein nu speelt en de rol die wij zouden kunnen gaan spelen. Wij streven er naar een organisatie te vormen die toekomst bestendig is en die aan het ondersteunen van kinder- en jeugdkoren en kinderkoorzang een relevante bijdrage levert, waarbij  het bevorderen van de kwaliteit van kinderkoorzang speerpunt is. Onze prioriteit, om een verbindende factor te zijn en samen te werken met organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben, verandert niet.

Tijdens de regiobijeenkomsten zal het nieuwe bestuur zich voorstellen, zullen we onze plannen voor de komende jaren uit de doeken doen en willen we inventariseren hoe wij jullie en jullie organisatie het beste kunnen ondersteunen.

Description

Stichting Koorplein Noord-Brabant heeft sinds kort een grotendeels nieuw bestuur. Na het afscheid van secretaris Harrie Muskens willen wij reflecteren op de rol die Stichting Koorplein nu speelt en de rol die wij zouden kunnen gaan spelen. Wij streven er naar een organisatie te vormen die toekomst bestendig is en die aan het ondersteunen van […]

Details

Start:
2 oktober 2019/ 19:00
Einde:
2 oktober 2019/ 21:30

Organisator

Koorplein

Locatie

De Nieuwe Veste
Molenstraat 6
Breda,
+ Google Maps