Regiobijeenkomsten voorlopig uitgesteld!


Beste dirigenten en bestuursleden van kinder-, jeugd- en jongerenkoren,  intermediairs, icc-docenten van basisscholen,

In verband met de corona-crisis heeft het bestuur van Stichting Koorplein Noord-Brabant besloten de voor oktober 2020 aangekondigde regiobijeenkomsten tot nader order uit te stellen. Zo gauw koren weer normaal mogen zingen en alles op gebied van repetities en uitvoeringen weer als vanouds verloopt, komt het bestuur met nieuwe data voor twee regiobijeenkomsten.

GEZOCHT!! REGIO-AMBASSADEURS!

Wij zijn echter nog steeds op zoek naar vier regio-ambassadeurs voor de regio’s Midden-Brabant, West-Brabant, Noord-Oost Brabant en Zuid-Oost Brabant. Wat houdt een ambassadeurschap in? Van een regio-ambassadeur wordt verwacht dat hij/zij, voor zover dat mogelijk is, de huidige situatie in zijn/haar regio op gebied van kinder-, jeugd- en jongerenkoren samen met ons zo goed mogelijk in kaart probeert te brengen, zodat Stichting Koorplein Noord-Brabant uiteindelijk over een actuele korendatabase beschikt. Daarna wordt van de regio-ambassadeur verwacht dat hij/zij Stichting Koorplein Noord-Brabant op gezette tijden belangrijke mutaties aangaande het korenbestand in de regio doorgeeft, waardoor ons korendatabase altijd actueel is. Op gebied van kinder-, jeugd- en jongerenkoren kan een regio-ambassadeur de regionale concertagenda in de gaten houden en zonodig gegevens dienaangaande tijdig aan ons doorgeven, zodat ook via deze website het concert, evenement of (bijzonder) optreden openbaar gemaakt kan worden.

WAT KUN JE NU AL DOEN ALS BETROKKENE BIJ EEN KINDER-, JEUGD-, OF JONGERENKOOR?

  • Meld succesvolle projecten voor kinder-, jeugd- en jongerenkoren bij Stichting Koorplein Noord-Brabant
  • Laat anderen via deze website kennismaken met jouw koor
  • Heb je goeie ideeën? Meld ze!
  • Loop je tegen bepaalde knelpunten aan? Deel die via deze website, misschien worden je dan oplossingen aangereikt!

Mail naar info@koorplein.nl, of bel 06-40268554 Tabu Elstgeest, ambtelijk secretaris.

Regio’s Midden en West zijn plaatsen in de gemeenten Altena, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Haaren, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, ’s-Hertogenbosch, Tilburg, Vught, Waalwijk; en alle plaatsen westelijk daarvan en in de provincie Zeeland.

Regio’s Noord-Oost en Zuid-oost zijn plaatsen in de gemeenten Asten, Bergeijk, Bernheze, Best, Bladel, Boekel, Boxtel, Boxmeer, Cranendonck, Cuijk, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Grave. Haaren, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Landerd, Meierijstad, Mill en St. Hubert, Nuenen, Oirschot, Oisterwijk, Oss, Reusel-De Mierden, Sint Anthonis, Sint Michielsgestel, Someren, Son en Breugel, Uden, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre; en enige plaatsen in de provincie Gelderland en Limburg.